Supplex Lange Sportkleding

Supplex voor ademende sportkleding

Supplex® is een ademend materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex® transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige trainging droog en warm blijft, waardoor er minder snel blessures ontstaan en je niet afkoelt als je even stil staat. Supplex is ademend zoals Dry-Fit.
Supplex® is een technische variant op de katoenlycra, , en is op vele punten een duidelijke verbetering, zo is Supplex® kleurvaster, pilt minder, droogt snel en is ademend.
Onze Supplex® is gecombineerd met Lycra® van Dupont® voor een optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm.
Hieronder staan alle voordelen van Supplex® op een rijtje:
  • voelt zacht aan zoals katoen
  • ademend materiaal, dus veel minder last van transpiratie
  • optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel
  • droogt snel, je hoeft het niet te strijken en is kleurvast
  • blijvend goede pasvorm, was na was
  • onze Supplex gaat jarenlang mee
Lange Sportkleding voor dames, heren en kinderenSportkleding gemaakt met Supplex® gecombineerd met Lycra® van Dupont® blijft er lang mooi uitzien en gaat jarenlang mee.
PIXIE Sportkleding behoud haar perfecte pasvorm en de kleuren blijven zeer lang mooi, zoals alleen nylon kan, ook na vele sport-trainingen en herhaald wassen en drogen.
PIXIE Sportkleding heeft naast Supplex ook een hele fijne microfiber in de collectie. Dit is ook een heerlijk ademend materiaal wat iets dunner is dan de Supplex en hierdoor zeer geschikt voor tops en shirts.

Voor meer info over Supplex:  www.invista.com/en/brands/supplex.html